Ротари Клуб Кочани – Виница

Од 2013 година успешно опстојува Ротари клуб Кочани во кој членуваат 27 истакнати граѓани од Кочани и од Виница кои под знакот на Ротари Интернационал кои имаат мисија да шират добра волја и помош за секого кому е потребна а во досегашното постоење успешно се спроведоа неколку хуманитарни акции и се помогна во делот на здравството, образованието, спортот и потребите на лицата со посебни потреби.

Контактирајте Не

НАЈНОВИ ВЕСТИ

ИНФОРМАЦИИ ЗА СОСТАНОЦИ

Време: Понеделник, 20:00

Mесто: Хотел Ресторан Александар Парк

Град: Виница