Recent Facebook Posts

5 години Ротари Клуб Кочани-Виница

Обраќање на досегашните но и на идниот претседател.

40 likes, 1 comments1 month ago

Rotary CLUB Kochani-Vinica

8 likes, 0 comments2 months ago

's cover photo

7 likes, 0 comments2 months ago

Ротари Македонија организира голема екоакција во градовите ширум земјава

Да се вклучиме сите заедно во оваа Екоакција. https://tocka.com.mk/vesti/268499/rotari-makedonija-organizira-golema-ekoakcija-vo-gradovite-sirum-zemjava

7 likes, 0 comments3 months ago

Photos from Rotary CLUB Kochani-Vinica's post

Свечено отворање на Патио во ОУ “Кирил и Методиј” – Кочани. На свеченоста присуствуваа и..

54 likes, 0 comments3 months ago

Гувернерот на Дистрикт 1912 – Даниел Петрович и Кординаторот на Сојузот на Ротари Клубови..

18 likes, 0 comments3 months ago

U.S. Embassy Macedonia

И Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Македонија ни се приклучи во подршката..

11 likes, 0 comments3 months ago

Владата, со подршка на Кочанските The MakBot Pioneers

Подршка и од Владата на нашата гордост FLL Тимот The MAKbot Pioneers. Само напред дечки, сите сме горди..

26 likes, 0 comments3 months ago

Тимот ученици од Кочани в понеделник патува за САД на меѓународниот натпревар по роботика

32 likes, 0 comments3 months ago

Премиерот Заев со претставници на „Ротари Дистрикт 1912“: Вашето мото „Да бидеме инспирација“ останува како влог за идната млада попула

Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со делегација на „Ротари Дистрикт 1912“ предводена..

22 likes, 0 comments3 months ago