Премиерот Зоран Заев на средба со делегација на „Ротари Дистрикт 1912“

heavy russiaувеличить глаза с помощью макияжа

Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со делегација на „Ротари Дистрикт 1912“ предводена од нашиот член Зоран Тодоров кој исто така е и иден координатор на Сојузот на Ротари клубовите на Македонија и гостите од Словенија, гувернерот на Дистриктот Јанез Липец, заедно со Душан Петеркович од Одборот за соработка меѓу клубовите.