Успешно реализиран и петтиот по ред Хуманитарен Пинг Понг турнир

ipod nano 7 bluetoothGARDNER LOGISTICS

Успешно реализиран и петтиот по ред Хуманитарен Пинг Понг турнир во организација на Ротари Клубот Кочани Виница.

Салата на ОУ „Малина Поп Иванова„ беше вистински ринг во хуманата борба. Иако во хуманоста победници се сите, сепак со својата игра се издвоија Toni Manasijev го освои првото место, Metodi Stojmenov се пласираше втор a трета позиција му припадна на Andrej Guskov.

На сите учесници и посетители им честитаме на хуманоста и воедно посакуваме Малата Хана што поскоро да и се врати на безгрижната детска игра.

Голема благодарност до Пинг Понг клубот „Кочани„ и директорот на ОУ „Малина Поп Иванова„ Ивица Цимбаљевиќ